Kategorie
Keto pieczywo

| TWAROGOWO-KOKOSOWY KETO CHLEBEK BEZ BABKI JAJOWATEJ

Wystarczy zmiksować, upiec i gotowe 😉

Znakomity do letnich kanapek z pomidorem, ogórkiem czy rzodkiewką 😉

SKŁADNIKI

*najlepiej w temperaturze pokojowej.

* podlinkowane (pogrubione) produkty możesz kupić taniej z kodem rabatowym SAGANEK

WYKONANIE

  1. Wszystkie składniki umieszczam w misce i miksuję do połączenia.
  2. Masę przekładam do naczynia wyłożonego papierem do pieczenia.
  3. Piekę w nagrzanym piekarniku  (góra dół) w temperaturze 170-180ºC. Długość pieczenia zależy od piekarnika, u mnie ok. 30 minut.

MAKROSKŁADNIKI

w całości / w jednej kromce:

  • tłuszcz: ok. 61 / 3,4 g
  • białko: ok. 69 / 3,8 g
  • węglowodany: ok. 14 / 0,8 g
  • energia: 905  / 50,3 kcal. 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *