Kategorie
Keto pieczywo

KETO CHLEB NA KEFIRZE

Super opcja dla zabieganych. Wystarczy połączyć i upiec.

SKŁADNIKI

* podlinkowane (pogrubione) produkty możesz kupić taniej z kodem rabatowym SAGANEK

WYKONANIE

  1. Wszystkie składniki miksuję.
  2. Przelewam do naczynia wyłożonego papierem do pieczenia.
  3. Piekę w nagrzanym piekarniku przez 45-55 minut w temp. ok. 170ºC studzę na kratce. 

MAKROSKŁADNIKI

  • w całości chleba: tłuszcze: ok. 75 g | białka: ok. 64 g | węglowodany: ok. 18,7 g | kcal ok. 1045 
  • w jednej kromce (chleb można podzielić na ok. 20 średniej grubości kromek): tłuszcze: ok. 3,8 g | białka: ok. 3,2 g | węglowodany: ok. 0,9 g | kcal ok. 52,3

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *