Kategorie
Desery

PYSZNE NALEŚNIKI BEZ MAKI / NALEŚNIKI BUDYNIOWE

Sprężyste, aromatyczne i bardzo proste do zrobienia!

SKŁADNIKI

podlinkowane (pogrubione) produkty możesz kupić taniej z kodem rabatowym SAGANEK

WYKONANIE

  1. Na patelni rozpuszczam tłuszcz nie doprowadzając do przypalenia.
  2. Jajka wbijam do wysokiego naczynia. Dodaję tłuszcz z patelni, budyń w proszku i wodę. Blenduję do połączenia i uzyskania jednolitego ciasta.
  3. Smażę na lekko natłuszczonej patelni jak tradycyjne naleśniki.


Film z przepisem. 

Makroskładniki w całości:

  • białko 19 g,
  • tłuszcz 35 g,
  • węglowodany 37 g,
  • kalorie 539 kcal. 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *